servis-pametnih-telefonov

Samsung, Huawei ali iPhone servis?

 

Sodobni mobilniki so naši stalni spremljevalci in kar težko si predstavljamo, da bi morali za vsaj nekaj dni ostati brez telefona. To se lahko zgodi v primeru, da se mobilnik poškoduje ali pokvari, kar je pravzaprav dokaj pogost pripetljaj – telefone namreč ogrožajo številni dejavniki, predvsem padci in udarci. Da bi težave kar najhitreje odpravili, moramo ustrezno posredovati, pomagajo nam predvsem serviserji.

Izbrati moramo pravi servis mobilnih telefonov. Ponudba je tu precej široka, saj se zelo razlikujejo tudi potrebe različnih uporabnikov. Zato ni univerzalnega odgovora na to, kateri servis izbrati. A vseeno imajo nekateri serviserji zelo širok nabor storitev. Na Mobistekla.si dobimo predstavitev mnogih rešitev, ki pridejo v poštev za lastnike telefonov znamk Samsung, Huawei in Apple.

Servis mobilnih telefonov s široko ponudbo

Če lahko na enem mestu dobimo rešitve za mnoge pogoste težave z mobilnimi telefoni, ne bo treba močno razmišljati o tem, za kateri servis mobilnih telefonov se odločiti. V primeru, da pride do težav, bo treba posredovati hitro, zato se odločimo za servis, ki nam gotovo ponuja prave rešitve.

popravilo-mobilnega-telefona

Najboljšo ponudbo imajo serviserji za pogoste težave, recimo za poškodbe ohišja in razbito steklo – učinkovita rešitev so tudi zaščitna stekla za telefon. Takšne poškodbe je možno odpraviti hitro in poceni. A prav tako lahko odpravijo posledice vdora vode v ohišje in druge preglavice, ki jih imamo s telefonom. Če sami ne moremo ukrepati, bodo verjetno serviserji lahko ponudili prave rešitve za praktično vsak problem.

Ne pojavljajo pa se le razlike v tem, s kakšnimi težavami se ukvarjamo. Med seboj se lahko precej razlikujejo tudi sami telefoni, sploh če primerjamo različne znamke. Zato je to še drugi faktor, ki odloča o tem, kateri servis mobilnih telefonov bo najbolj primeren. Izbrati moramo servis, ki se na našo znamko dobro spozna, le tako lahko pričakujemo uspešno opravljeno delo. Še posebej pomembno je to v primeru garancijskih popravil, ali pa če imamo opravka s kakšnimi posebnimi znamkami telefonov.

Popravilo iPhone telefonov je poseben izziv

Telefoni znamke Apple so pri nas precej priljubljeni, čeprav nimajo tako visokega tržnega deleža kot ponekod drugod po svetu. Uporabniki v vsakem primeru pričakujejo brezhibno delovanje telefona, nenazadnje je iPhone napredna naprava, ki mora uporabniku ponuditi zanesljivost in zmogljivost v vsakem trenutku. To so tudi nekoliko dražji telefoni, torej se ne bomo sprijaznili s kakšnimi okvarami, poškodbami in drugimi problemi. Zato je za popravilo iPhone telefonov kar dosti povpraševanja.

iphone-poskodba

Uporabniki telefonov iPhone bodo verjetno prej pomislili na servis. Pri teh telefonih so zelo moteče že manjše poškodbe, ki kazijo dovršeno estetsko zasnovo naprave, drugi faktor pa je ta, da popravilo iPhone telefonov v lastni režiji praktično ni možno. S tega vidika so naprave znamke Apple poseben izziv – popravila lahko opravljajo je izkušeni serviserji, ki potrebujejo tudi posebno orodje. 

Politika znamke Apple je namreč takšna, da kar se da omejuje nepooblaščene posege v naprave, kar je lahko ovira pri iskanju hitrih in ugodnih popravil. Za kakšne zahtevne posege je to seveda dobrodošlo, saj smo lahko prepričani, da bo popravilo iPhone opravil dober serviser. A če se za servis telefona zanimamo v primeru kakšnih manjših težav, se to izkaže za preglavico.

Kako poteka enostavno popravilo iPhone telefonov?

Tudi pri enostavnejših popravilih bomo morali zato poiskati posebnega serviserja, ki se ukvarja s takšnimi popravili. Posebej moramo biti pozorni na to, da gre za serviserja, ki ima izkušnje z Apple napravami. Računamo lahko na nekoliko višje stroške in druge komplikacije. Pri zamenjavi zaslona ali ohišja torej nimamo tako praktičnih rešitev kot pri večini ostalih znamk.

Prav tako nimamo vedno na voljo originalnih nadomestnih delov, če popravilo iPhone izvaja nepooblaščeni serviser. Takšne storitve so cenejše in hitrejše, a se morda srečamo z nekaterimi omejitvami. V vsakem primeru bo pri iskanju rešitev za popravilo iPhone telefonov nekaj več dela in preglavic, sploh v primerjavi s ponudbo za servis naprav drugih priljubljenih znamk.

Samsung servis Ljubljana ponuja boljšo izkušnjo

Med priljubljenimi znamkami mobilnih telefonov pri nas kraljuje Samsung, zato lahko pri tej znamki pričakujemo tudi odlično uporabniško podporo. To pomeni dobre možnosti za servisiranje Samsung naprav. Veliko možnosti ponuja za Samsung servis Ljubljana, tako da imamo na dosegu roke prave rešitve za hitro ukrepanje v primeru raznovrstnih težav.

Telefone znamke Samsung je načeloma možno nekoliko lažje servisirati, a to še ne pomeni, da se bomo lahko zanesli na kar vsakega serviserja. Tudi Samsung servis Ljubljana mora biti izkušen in ugleden, da lahko pričakujemo izvrstne rezultate popravil, pravzaprav bomo že ob pregledu ponudbe ugotovili, da obstajajo velike razlike med izvajalci. Zato se že vnaprej pozanimamo o teh možnostih, – v našem podjetju ponujamo tudi servisiranje Samsung telefonov. Nasploh pa lahko pričakujemo, da bo za Samsung servis Ljubljana ponudila več možnosti kot za večino drugih znamk. Izbiramo med dobrimi serviserji, ki lahko zagotovijo uspešna popravila Samsung naprav. Posledično je ponudba zelo konkurenčna, najdemo lahko nižje cene, hitrejša popravila in nasploh več možnosti.

Za priljubljene znamke imamo več dobrih opcij, zato lahko za te naprave bolje poskrbimo. Samsung servis Ljubljana nam ponuja širok nabor storitev v primeru težav, prav tako pa lahko računamo tudi na zanimiv nabor dodatne zaščitne opreme za takšne mobilnike. 

Tudi to je del razloga za priljubljenost te znamke, saj bodo uporabniki telefonov Samsung brez težav našli zaščitna stekla, etuije, torbice in drugo dodatno opremo, ki pomaga pri skrbi za dobrobit telefona. Posledično serviserji niso tako obremenjeni in lahko Samsung servis Ljubljana ponudi boljše opcije za popravila, če potrebujemo takšne posege. To je le ena izmed odlik znamke Samsung, ki je upravičeno najbolj priljubljena med uporabniki pri nas.