Gradež – pravo mesto za učenje kajtanja

Gradež je poznano pristanišče in mesto v italijanski deželi Furlaniji, ki leži v tržaškem zalivu. Že v zgodovini je bil Gradež oziroma Grado poznano kot evropsko letovišče in klimatsko zdravilišče, poleg znanih turističnih dejavnosti pa ga zaznamuje tudi ribolov. Glede na svojo lego, dolgo peščeno plažo in dobro vetrovno statistiko, pa je lokacija Gradež postala tudi odlično mesto za učenje kajtanja, še posebej za začetne tečaje. Posebej zanimiv je tudi otok, ki nastane le v času oseke. 

Glede na to, da je omenjeno mesto za učenje kajtanja nam dokaj blizu, se tam izvajajo tudi kratki, ena do tri dnevni tečaji kajtanja, na katere se lahko odpravite tudi v popoldanskih urah oziroma po službi in na ta način lahko prihranite dopust za kakšno drugo priložnost. Tečaj kajtanja na omenjeni lokaciji bo zanimiv za vse, ki se želite naučiti kajtanja na nekem hitrem, a hkrati vseeno kvalitetnem in zabavnem tečaju kajtanja. 

Kje lahko najdete termin za začetni tečaj kajtanja na lokaciji Gradež?

Verjamem, da bi prek spletnega brskalnika našli nekaj različnih možnosti v okviru kajtanja na lokaciji Gradež, a na tem mestu vam želim na podlagi svojih lastnih izkušenj priporočiti, da se obrnete na šolo kajtanja Kanzakite. Gre namreč za šolo, ki na enem mestu nudi različne dolžine tečajev kajtanja, primerne za različna predznanja, na različnih lokacijah, med drugim tudi Gradež, Sardinija in Neretva. Preverite njihovo spletno stran in si tudi vi čim prej zagotovite vam najbolj želen termin za usvajanje znanja nekega novega vodnega športa.