V minulem mesecu dni sta se na balinarski »sceni« odvila dva pomembna dogodka, in sicer končnica državnega prvenstva za dečke in mladince. 

 

Ekipa dečkov, v sestavi Rok Grmek, Jan Grmek, Jure Fabjan, Jaka Štremfel in Blaž Vrabec, pod vodstvom trenerja Gregorja Rudeža, se je tudi letos pokazala kot ena boljših ekip v slovenskem prostoru.

Dečki so se po odličnem tretjem mestu po rednem delu, kjer je nastopilo še sedem ostalih ekip, na zaključnem turnirju  v polfinalu  spopadli z ekipo Krima, katera jih je le-ta premagala, tako da so fantje branili tretje mesto po rednem delu in ga tudi obdržali, saj so z visokim rezultatom premagali ekipo Goriških Brd.

Poleg državne lige so se fantje tudi izkazovali na državnih prvenstvih. V Rogaški Slatini je Jure Fabjan zasedel v klasični igri enojka  4. mesto, v igri natančnega zbijanja pa sta v Goriških Brdih blestela dva hrastova junaka in sicer Jure Fabjan z osvojeno lovoriko prvaka in Rok Grmek z nazivom podprvaka.

 Jure Fabjan se je v poletnih mesecih udeležil mednarodnega četveroboja reprezentanc Monaka, Hrvaške, Slovenije in Srbije.

 

Dečki 2014

 

 

Poleg dečkov pa se lahko Hrast letos pohvali tudi z uspešno ekipo mladincev.

Združena ekipa Hrast-Jadran Hrpelje-Kozina v sestavi Andraž Grmek, Nejc Žerjal, Mike Zdravkovič in Erik Čeh, pod vodstvom trenerja Borisa Bernetiča, je v državni ligi po rednem delu tekmovanja zasedla četrto mesto.

Na zaključnem turnirju pa so fantje v polfinalu izgubili proti kasnejšim prvakom Skali iz Sežane, v igri za tretje mesto pa so nadigrali ekipo Goriških Brd in tako zaključili sezono na tretjem mestu.

 

 

 

 

                                                                                            Mladinci 2014                                                                                   

                                                                                                      

 

 

Last Updated (Saturday, 22 November 2014 09:00)